Thursday, May 03, 2012

heavy metal sketch 5 by burningflag

185

initial sketch, trying to play with the composition and colors

The most used themes on Heavy metal covers are: chix, tits, guns, automatic guns, swords, armor, chix, babes, tigers and jaguars, wolfs, robots, asses, string tanga, cleavage, postapocalyptic sceneries, hot babes and more guns and swords and chicks.
I´ll just go with an armored halfnaked angelic chick with 2 swords. LOLz


Maybe iĺl make the clouds explode, we´ll see ...

2 comments:

Unknown said...

Naozaj zaujimave citat feedbacky od roznych ludi, ako ma kazdy iny nazor ako veci robit. Tak je to podla mna dobre. Naozaj je vela pristupov. Petov system je blyzky volnej malbe, viacero ludi aj v "komercnej ilustracii" pouziva podobne metody. Napr. http://www.justinsweet.com/.

Naozaj je dobre pri malbe vyuzivat nahodu, da sa to aplikovat na malbu ako celok alebo aj iba na niektore dielcie casti. Je vlastne na tebe kolko chces mat naplanovane. Mne sa casto v procese stane ze naplanovane veci menim aby fungovali s okolitymi elementami.
Takisto je to s farbami, vacsinou na zaciatku viem ake priblyzne farby pouzijem (robim si farebnu skicu), pocas vytvarania obrazku sa to ale upravuje.
U kazdeho funguje trochu iny proces, zalezi ako ti "funguje hlava". Ja som napriklad, aby som sa posunul zacal trochu viac planovat ilustracie. Takze to je na tebe a co mas prave naladu vyskusat.
Pri malbe by ti ale mohlo pomoct skusit to trochu uvolnenejsie. Pouzit skicu ako zaklad, ale nebat sa zmeny ak by sa ti tam holdila, atd. Ale to je na tebe.
Myslim ze nahodene je to dobre, pacia sa mi tie cierne kridla, tie by mohli pekne maliarsky vyzerat. Mece by som mozno dal spickami viac od seba (viac do tvaru A), a asi by bolo dobre natocit ich do priestoru. Taketo veci by som si na tvojom mieste ale nechal na neskor, ked to budes mat rozmalovane, uvidis co sa bude hodit, mozno sa ti tam bude ziadat este nieco pridat, pripadne ubrat.

Martin Plsko said...

Yea, diky :) jo, mece urcite bude dobre usmernit inak, napriklad aby smerovali k postave, take tie uhlopriecne prikazy pre oko, ze stred je dolezity. Cize do A :)

Hah, asi som rozprudil debatu v prilis skorom stadiu obrazku :) Tesim sa na next week, az sa do toho pustim.

Diky a zbohem za ryby :D