Saturday, April 21, 2012

gulasch by burningflag (198)


5 comments:

Unknown said...

super, takze feedback:
-Pacia sa mi tam ta cervena, myslim ze je dobre rozmiestnena.
-Ork ma celkovo dobre proporcie, pacia sa mi aj tie prehnane partie.
-Tieto tvoje bisleyoidne boty zerem.
-Dobra je ta "graficka" trava.
-Muchy su dobry napad, mozno by bolo este lepsie keby niekde prekryvali postavu, umocnovalo by to priestor.
-Velmi sa mi paci ta zastera a nastroje za opaskom, maju taky zvlastny smrnc, su take viac plosne ako ostatne telo co sa trochu bije, ale myslim ze tato poloha ti sedi najviac.
-Na tele mi trochu vadi ze ti tam ostala ta kresbova linka, je to take napoly kresba, napoly malba.
-Co sa mi este nezda je uroven detajlov na niektorych veciach ako napr. cibule a spakacka. Su na mna az moc detajlne a trochu sa tam potom nehodia, cibulam by tiez prospelo zjednodusenie aby boli lepsie citatelne. Tiez polena by sa hodilo vyabstrahovat aby boli zrozumitelnejsie+ tam mozno pridat este nejake co ide sikmo, podporilo by to priestorovost obrazku.
Dufam ze to je ako tak zrozumitelne a napomocne :) Inak dobra praca, len tak dalej

Martin Plsko said...

Diky kamo, dobre vravis, skusim next week zapracovat a zase hodim na online feedback, scem to stihnut do toho 30.4. ale este ma caka 13stran brozury komiskovej :(
Moje podvedomie dava za pravdu tvojmu vedomiu.

Unknown said...

jasne, drzim place brozurka vyzera zatial fajne

Unknown said...

cau, zatim nejslepsi prace od tebe, tim bych zacal. Budu hodnotit hlavne ramcove, nebudu zabihat do detailu. Dve valcovite veci dole jsou malirsky bezchybne, presne tak to ma vypadat. Vystacily by i sami o sobe a na obraze by to fungovalo. Pozadi malirsky bezchybne, mozna chybi nejake propojeni s vecma vepredu. Noze na postave bezchybne. Pocitove mam problem s tou cernou srafurou, opatrne. Nedela tam dobre a tu ruku dostava do amaterske polohy. Ta by si zaslouzila hyperreal provedeni. Hlavne ten biceps a zilky na nem, zatim nejsou dobre. Travu pod valcovityma vecma bych castecne nekde udelal ostrou, dostane to objem. Jinak barevny dojem - nic ti tam nesviti. Z hlediska takove nejake bvarevne hry jeste je treba progress :) At se dari.

Martin Plsko said...

Diky Peto, zapracujem co sa da :) chcel by som cely kusok dokoncit this week.